Programinės įrangos XD CC 2018 savarankiška, UX / UI Sprendimas Win/Mac

Programinės įrangos XD CC 2018 savarankiška, UX / UI Sprendimas Win/Mac

Nauja prekė

€6.29

€13.98

-55%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

"Adobe" XD CC 2018 savarankiška, UX / UI Sprendimas Win/Mac

ATKREIPKITE DĖMESĮ: :Už šį produktą, mes atsiųsime atsisiųskite adresą per www.agroinn.lt informaciją, atsisiųsti ir aktyvinti programinę įrangą adresą. 1.Po aktyvinti programinę įrangą, tik diegimo paketas bus išsiųstas elektroniniu paštu. 2.Iš anksto suaktyvinti programinę įrangą, todėl jokio klavišo yra nurodyta ar reikalaujama. 3.Ji gali būti naudojama neribotą laiką, OS: Adobe OS: "Windows", "Mac" Programinės įrangos funkcijos 1. Paprastas ir greitas: XD mano pačios požiūris dizaino eskizas.Yra tik septynios pagrindinės priemonės, kad darbas kartu - atrankos, kvadratas, apskritimas, linijos, tekstas, pieštuku ir eskizų.Mažiau ir paprastesnių priemonių, kad būtų lengva sutelkti dėmesį į išdėstymas ir procesas.Nors XD yra skirtas būti visiškai subrendęs priemonė UI dizainas, taip pat labai tinka prototipų. 2. Galingas vektoriais redagavimo funkcijos: Tiesiog, nes jis neturi labai daug įrankių rinkinys, tai nereiškia, kad jis neturi galią kurti sudėtingų veiksnių.Tai neturėtų būti tikslas, bet mes galime sukurti sudėtingas vektorinės formos naudojant šiuos pagrindinius įrankius.Be to, sąsaja redaguoti vektorines formas, yra tikrai patogi ir intuityvi. 3. Galingas auto lygiavimas: Beveik visos programos turi tam tikrą automatinis kalibravimas.Tačiau XD turi mažų funkcijų, kad automatiškai suderinti, kad mums du kartus projektinis greitis.Tie, kurie dirba su kitomis "Adobe" produktas, puikus auto fotografavimo galimybes. 4. Prototipas: Paprastai, mes galime naudoti kombinaciją eskizas ir marvel sukurti prototipą.Stebuklas plug-in leidžia šiek tiek lengviau, bet tai dar lengviau, nei XD.Galite pasirinkti specifinį elementą (piktograma) arba grupės elementų (mygtukų) ir susieti jį į naują ekraną.Perėjimo poveikis yra ribotas, tačiau "Adobe", galime būti tikri, kad daugiau funkcijų seks.Be to, ji leidžia bendrinti tiesiai iš app.

Žymos: mac makiažas, cc mados, viborg garso, ventiliatorius splitter, b450 plokštė, softwar, extern ssd, ethernet splitter, egpu "thunderbolt" 3, adob.

Charakteristikos

Tipas Dada Perdavimo Kabelis
Kilmės PAGAL(Kilmės)
Sertifikavimo EEĮ atliekos

Parašyti atsiliepimą

Programinės įrangos XD CC 2018 savarankiška, UX / UI Sprendimas Win/Mac

Programinės įrangos XD CC 2018 savarankiška, UX / UI Sprendimas Win/Mac

Adobe XD CC 2018 savarankiška, UX / UI Sprendimas Win/Mac ATKREIPKITE DĖMESĮ: :Už šį produktą, mes atsiųsime atsisiųskite adresą per www.agroinn.lt informaciją, atsisiųsti ir aktyvinti programinę įrangą adresą. 1.Po aktyvinti programinę įrangą, tik diegimo paketas bus išsiųstas elektroniniu

Panašūs produktai: