LED Saulės Žibintai String Pasakų Žibintai Lauko Vandeniui Lempos Kalėdinė Girlianda Atostogų Šalis, Vestuvių Dekoras Apšvietimas 7M/12M/22M

LED Saulės Žibintai String Pasakų Žibintai Lauko Vandeniui Lempos Kalėdinė Girlianda Atostogų Šalis, Vestuvių Dekoras Apšvietimas 7M/12M/22M

Nauja prekė

€6.73

€11.23

-40%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Techniniai duomenys:

1. Saulės Skydelis:0.6 W

2. Baterija:

50 Led ir 100 Led yra : AA600 mAh

200 Led yra : AA800 mAh

3. Maitinimo Šaltinis: Saulės Skydelis

4. Darbo : daugiau nei 8-12 valandų, jei visiškai įkrauta 6 5 valandas. Šviesos Spalva: Šiltai balta/balta/Daugiaspalvis

Laido Spalva : Vario spalvos

6. Ilgis : 5m/10m/20m šviesos eilutę , papildomų 2m extender linija,bendras ilgis 7m(50 led )/12m(100 led )/22m(200 led)

7.PAKETĄ, Įskaitant :1xLED String Light + 1×Saulės Skydelis + 1×Kuolo

8. Apšvietimo Režimai :

7m(50 led ) ir 12m(100 led), yra 2 režimai

Tik 22m(200 led) yra : 8 APŠVIETIMO REŽIMAI --- įskaitant : angliavandenilių, fireflies mirksi, bangos, blukimo, vejasi/mirksi, slenka lėtai, šmėžavimas/mirksi ir nuolat įjungtas.

9. Progomis :

Saulės string dega puošti savo LAUKO sodai, terasa, kieme, vestuvių, pobūvių,restoranas,Kalėdų eglutė, ir tt

10. EFEKTYVIAI ĮSISAVINTI & CONVERTION :

Sukurta su saulės baterijomis ir įkraunamos baterijos, saulės šviesos string gali dirbti daugiau nei 8 valandas naktį, jei saulės skydelis yra visiškai įkrautas.

11. LENGVA ĮDIEGTI:

Tai VARIO VIELA, saulės pasakų žibintai yra plonas ir lankstus .Taigi jūs galite kurti figūras taip, kaip norite lengvai.

12. IP65 Vandeniui Funkcija:

Šie Saulės String Žibintai yra tvirtai sukonstruotas atsistoti, bet oras nei lietus, saulė, ar sniegas.Visi komponentai yra IP65 vandeniui leido, todėl tinka tiek vidaus, tiek ir lauko naudojimo be jokių rūpesčių trumpojo jungimo arba oras žalą. (Negalima panardinti į vandenį)

13.GARANTIJA:

Mes siūlome 1-metų kokybės garantija.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors kokybės problema, mes galėsime pateikti jums geriausia po-paslaugos.

Saulės Šviesa:

Kongdii įmonė:

Kongdii paslaugos :

Pavyzdžiai

1. Pavyzdžiui, jei turite klausimų apie tai, kaip įdiegti produktą, nesvarbu, ar jis yra atsparus vandeniui ir kt., jūs galite peržiūrėti produkto nuotraukos ir išsamus įvadas.Bendra informacija turės būti paženklintos aiškiai produkto įvedimo.

2. Pavyzdžiui, jei produktas yra pažeistas, jis gali būti grąžinamas arba pakartotinai, arba nuolaidą kitam užsakymui, ar papildomų dovanų už kitą, kad.Taip, priklausomai nuo konkrečios situacijos, pateikite savo nuotraukas ir kiekis nuostolių ar vaizdo įrodymus iki tyrimo todėl, kad mes galime greitai ją išspręsti už jus.

3. Pavyzdžiui, apie nuolaida: Kai kiekis yra didelis, protingas nuolaida gali būti suteikta, priklausomai nuo susiklosčiusios situacijos, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.

4. Dėl logistikos laiku: Paprastai produktas gali būti pasiektas per įprastas senėjimo laikotarpiu, tačiau dėl padaryto epidemija šiais metais, tai gali būti normalu, kad logistikos būti šiek tiek vėluoja.Jei logistikos nėra atnaujinamas laikinai, nesijaudinkite, kaip ilgai, kaip logistikos nerodo grąžinimo ar panaikinimo paketo, jie visi yra normalus laivybos statusą, tu gali kantriai laukti!Jei logistikos ekranas: yra išduotas, ir jis yra atšauktas staiga vieną dieną, tai gali būti logistikos prarado savo paketą, jūs galite susisiekti su mumis siųsti, ar ji yra, nes mes pakeitėme naują sekimo numerį jums, bet nebuvo atnaujinti savo užsakymą, tačiau, prašome nesijaudinkite, ir susisiekti su mumis pirmą, o ne ginčo ar blogų atsiliepimų, nes nesusipratimų.

5. Atvykimo jau ir laukia pirkėjo pasiimti: (1) durų iki Durų: Jeigu prekės pristatytos į paskirties šalį, tai reiškia, kad produktas yra labai arti tavęs ir turėtų atvykti į vėlesnį laiką. (2) Savarankiškai rinkti: Kai logistikos vėliau rodo, kad jis atvyksta pašte, prašome atkreipti dėmesį, kad patikrinti mobiliajame telefone esančią informaciją arba atsiliepti telefonu.Kartais jums reikia eiti į paštą pasiimti pakuotės.Jei jis yra ne pakėlė, per nustatytą laiką, pakuotės gali būti grąžinti, prašome žinoti.

Jei jus tenkina mūsų paslaugas ir produktus, sveiki duoti 5 žvaigždžių atsiliepimus ir surinkimo.

Kongdii Varinės Vielos Šviesos

LED Lauko Saulės Lempa

Žymos: 12v maitinimo suppli, užduotis žibintai, pakabinti lempos, lempa virtuvė pagal kabinetas, sodo žibintas, žirklių, led f 24v, led, patalpų augalų lentynos, papildoma lempa.

Charakteristikos

Yra Pritemdomi No
Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)
Tinka atostogų Kalėdų, Naujųjų Metų, Valentino Diena, Helovinas, Velykos.
Ilgis Total length is 7m/12m/22m(including the 2 m extender cable)
Laido Medžiaga vario viela
Korpuso Medžiaga ABS
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Prekės Pavadinimas Kongdii
LED Kiekis 50/100/200 led
Privalumai Lengvas,energijos taupymo,ekologiškai, galima sulankstyti.
Įtampa 12V
Saulės Elementų Tipas Ličio Baterijos
Pagrindo Tipas NĖRA
Šviesos reguliuojamas režimas 5m ir 10m yra 2 rūšių .Tik 20m yra 8 APŠVIETIMO REŽIMAI
Šviesos spalva Šiltai Balta, Spalvotų, Balta
Proga Vietą lauko, restoranas, pastoge, terasa, sodas, vestuvės
Apsaugos Lygis IP65
Styginių šviesos tipas Vario viela, saulės šviesos lempos
Savybės "PASIDARYK pats" Figūras už vejos, filialas, sodo dekoro.
Garantija 1 Metai
Modelio Numeris Vario spalvos saulės string žibintai
Maitinimo Šaltinis Saulės
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Sertifikavimo ce
Naudojimas Atostogų

Parašyti atsiliepimą

LED Saulės Žibintai String Pasakų Žibintai Lauko Vandeniui Lempos Kalėdinė Girlianda Atostogų Šalis, Vestuvių Dekoras Apšvietimas 7M/12M/22M

LED Saulės Žibintai String Pasakų Žibintai Lauko Vandeniui Lempos Kalėdinė Girlianda Atostogų Šalis, Vestuvių Dekoras Apšvietimas 7M/12M/22M

Techniniai duomenys: 1. Saulės Skydelis:0.6 W 2. Baterija: 50 Led ir 100 Led yra : AA600 mAh 200 Led yra : AA800 mAh 3. Maitinimo Šaltinis: Saulės Skydelis 4. Darbo : daugiau nei 8-12 valandų, jei visiškai įkrauta 6 5 valandas. Šviesos Spalva: Šiltai balta/balta/Daugiaspalvis Laido

Panašūs produktai: