Nauja Klaviatūra Acer AO1-131 JAV Versija Juodos spalvos nešiojamojo kompiuterio Klaviatūra

Nauja Klaviatūra Acer AO1-131 JAV Versija Juodos spalvos nešiojamojo kompiuterio Klaviatūra

Nauja prekė

€13.16

Apie prekę

Prekės Apibūdinti

Versija: US Spalva: Juoda

AO1-131

Pristatymas

Mes tik laivas pagal jūsų www.agroinn.lt adresą.

Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.

We will ship paketą, per 24 valandas nuo mokėjimo, išvalytas.

1. Operatyvus pristatymas: Mes laivas elementą iš per DHL, tai trunka 3 arba 5 darbo dienų atvykti.Jei adresas yra atokioje vietovėje DHL, mes laivas jį per EMS .Jei turite kokių nors kitų laivybos prašymą, pls nedvejodami kreipkitės į mus

Prašome patikrinti, ar jūsų adresas EBAY, kad mes laivas.Jei norite pakeisti adresą, prašome susisiekti su mumis iš karto po apmokėjimo.

Pasiūlyti savo Telefono numerį, siekiant užtikrinti laiku ir ji turi greitojo pašto paslaugos.

2.Standartinis flat rate shipping, MUMS per USPS first class(5-12 dienų), kad BRITANIJOJE per Royal mail international(5-10 dienų), į kitas šalis per Singapūras paštu registruotu oro paštu

Jei jūs negalite gauti elementą po 25 dienas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Kartais Muitinės gali reikalauti daugiau dienų, kai šalis ,prašome būti kantriems keletą dienų.

Tarptautinių siuntinių kažkada bus atidėti per laivybos būdas,tai yra iš mano kontrolės,prašome maloniai jį suprasti.Kaip pardavėjas,aš tikiuosi, kad jūs gausite jį iš karto.

Pardavimo sąlygos

1. Prekės turite 90 Dienų Garantija.Gaminius su trūkumais, derinimo metu gali būti pakeistas garantija.

2. Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo RMA išdavimo data, mes pakeisti vienas kitą už jus, arba grąžinti pinigus atgal.

3. Jei perkate klaidingą produktų, plese mus informuoti kiek įmanoma greičiau.Tačiau, jei jūsų užsakymas buvo išsiųstas, tada visas sąnaudas(įskaitant originalioje gabenimo, tvarkymo, mokesčių ir grįžti krovinių, ir kt. ) yra jūsų sąskaita.

4. Visa grąžinamoji išmoka (įskaitant laivybos ir tvarkymo mokestis) bus išduodami bet sugedęs, sugadintas, arba klaidingai prekę per 14 dienų.(iš mokėjimo diena )..

Susisiekite Su Mumis

Jei esate nepatenkinti dėl bet kokios priežasties, prašome neturi būti greitai išvykti neigiamas/neutralus atsiliepimų.Mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad KIEKVIENAS KLIENTAS BŪTŲ 100% PATENKINTAS ir išspręsti bet kokią problemą, ir jums, ir visada palikti teigiamą atsiliepimą, kad visi mūsų klientai.

Jeigu esate patenkinti produkto gavote, palikite mums teigiamų atsiliepimų.Ačiū

Mes galime suteikti jums su montavimo vadovas, jei jums reikia susisiekite su mumis.

Mes turime komandą paremti mūsų klientų aptarnavimo, todėl, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Žymos: aikštėje limen hijab, unicon kawaii puodeliai, nissan atgal veidrodis, marškinėliai yamaha yzfr1, aikštėje led laikrodžiai, x570ud plokštė, sunku šlepetės vyrams, marškinėliai xxxxl fotoaparatas, marškinėliai xs apatiniai.

Charakteristikos

STANDARTAS JAV Standartas
Versija US
spalva juoda
Suderinamos Prekės Acer
Modelio Numeris AO1-131
Prekės Pavadinimas haoba
Produktų Statusas Sandėlyje

Parašyti atsiliepimą

Nauja Klaviatūra Acer AO1-131 JAV Versija Juodos spalvos nešiojamojo kompiuterio Klaviatūra

Nauja Klaviatūra Acer AO1-131 JAV Versija Juodos spalvos nešiojamojo kompiuterio Klaviatūra

Prekės Apibūdinti Versija: US Spalva: Juoda AO1-131 Pristatymas Mes tik laivas pagal jūsų www.agroinn.lt adresą. Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą. We will ship paketą, per 24 valandas nuo mokėjimo, išvalytas. 1. Operatyvus pristatymas: Mes

Panašūs produktai: