Gegutė Laikrodis Kambarį Sieninis Laikrodis Iš Naujo Paukščių Gegutė Žadintuvas Žiūrėti Trumpa Šiuolaikinių Namų Dekoracijas, Dienos Metu Žadintuvas

Gegutė Laikrodis Kambarį Sieninis Laikrodis Iš Naujo Paukščių Gegutė Žadintuvas Žiūrėti Trumpa Šiuolaikinių Namų Dekoracijas, Dienos Metu Žadintuvas

Nauja prekė

€44.32

€54.72

-19%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Gegutė Laikrodis Kambarį Sieninis Laikrodis Iš Naujo Paukščių Gegutė Žadintuvas Žiūrėti Trumpa Šiuolaikinių Namų Dekoracijas, Dienos Metu Žadintuvas

Paprasta Šiuolaikinės Gegutė Laikrodis Gegutė Laikrodis Sieninis Laikrodis Chiming Laikrodis

❥(^_-) Produkto Aprašymas ❥(^_-)

Kulka Taškų:

1、 Sustabdyti punktualumas funkcija naktį.Šis produktas neturi punktualumas funkcija tarp 10:00 ir 5:00 vakare.Produkto IC funkcija-kontroliuoti, kad vakaro metu.Prašome atkreipti dėmesį, kad ryto ir vakaro metu kai reguliuojamas laikas.Prašome pašalinti 2 C baterijas, kai jums nereikia punktualumas funkcija.

2、 Nuo 6:00 iki 9:00 pm , stručių bus banga savo sparnus ir padaryti "bugenvilija, medžiaga slėnis..." sound (garsas kelis kartus), mielas ir ryškus, gaivus ir saldus.Automatiškai sustabdyti laiką, naktį ir netrukdyti jūsų poilsiui.

3、 Taivano "Saulės" prekės ženklo tylus judėjimas , tikslaus laiko, padidinti "fasado reguliavimo rankenėlę", patogiau.Lėtai swinger, jos perneša daugiau gražiai ir elegantiškai.Spalvinga spalva, prabangus ir elegantiškas, visada yra tinkamas jums, Šiaurės stiliaus dizainas, švieži ir paprasta.

4、 Reset " funkcija .Jei yra kažkas, jūs nesuprantate, operacijos metu, prašome iš naujo visas baterijas, palaukite 1 minutę, ir tada grįžti į pradinius nustatymus.Atkūrus parametrus, vykdykite nurodymus.

5、 Kitas funkcijas.Paspaudus DEMO mygtuką, jūs galite išbandyti punktualumas funkciją, paukštis negali išeiti, kiek kartų, kai DEMO paspaudus mygtuką neatitinka laiko; paspaudus SET mygtuką, laikas ir laikas (valandos ataskaita bus 1 valandą ir 1 valanda.Jei tai yra atvejis, paspauskite šį mygtuką, norėdami reguliuoti; paspaudus neteisingą mygtuką, kiek kartų ir laikas bus ne rungtynės, atkreipkite dėmesį.

Modernaus Stiliaus Gegutė Laikrodis Ranka raižyti Medžio Sieninis Laikrodis Rankdarbių Žadintuvas Namų Biuro Apdailos

Informacija:

Spalvos: balta, pilka, raudona, žalia

Judėjimas: Sun prekės judėjimas

Specifikacijas (apytiksl.): aukštis 47.5 cm/18.7 tam, plotis 26.5 cm/10.43 tam, storis 5.6 cm/2,2

Baterija: vaikščiojimas, rokeris 5-baterijos (2 mazgai)

Medžiaga: ABS, MDF

Pastaba: rekomenduojama naudoti anglies baterija.Jei jis nebus naudojamas ilgą laiką, prašome išimkite bateriją.

Dėžutės dydis: apie 34*35*11cm/13.39*13.78*4.33 į

Instrukcijos:

1. Pašalinti švytuoklės nuo švytuoklės kaištiniai

2. Pasukite garso reguliavimo mygtuką, kad MAX arba MIN.Kai garso reguliavimo mygtukas yra OFF padėtyje, jūs negalite išgirsti paukščio balso.

3. Nustatydami laiką, įsitikinkite, kad keisti laiko virš skydo, ir reguliuoti iki 5:50 pačiu metu kryptimi.Prašome koreguoti nereikia ją prieš laikrodžio rodyklę, ji bus sukelti metu laikas turi būti netikslūs.

4. Judėjimo naudoja vieną anglies baterijos No. 5, lėtai švytuoklės vienas elektros prietaisas naudoja anglies AA baterijos, ir antra baterija su dviem C baterijos.

5. Savo ruožtu laiko rankenėlę norėdami nustatyti laiką iki 6:00

6 išklausęs garsas skambučio, paukščių pradėjo skambinti ir paragino 6 kartus.Šiuo metu yra 6:00 ryte.

7. Tada nustatykite laiką mygtuką, norėdami prisitaikyti prie dabartinio laiko.Tai nebus klausimas, kai laikas yra koreguojamas punktualumas.

8. Pridėti švytuoklės lėtai švytuoklės lazdele.

Sąrašas:

1*Gegutė Sieninis Laikrodis

❥(^_-) Vaizdo Ekranas ❥(^_-)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Žymos: gegutė, ilgalaikio antikvarinis laikrodis, laikrodis su paukščių, landstar apsaugos signalizacijos, vyrų laikrodis antikvariniai, nustatyti apsaugos signalizacijos, gegutė žiūrėti, kerui apsaugos signalizacijos, gegutė medienos, laikrodžio gegutė.

Charakteristikos

Funkcija Antikos Stilius
Forma Vieno Veido
Prekės Pavadinimas AIHOME
Ekrano Tipas Adata
Plotis 0.0cm
Skersmuo 0.0 cm
modelis Animacinių filmų
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Pavadinimas gegutė laikrodis
Medžiaga Plastikiniai
Taikoma Rodymas Gyvenamasis Kambarys
Ilgis 0.0mm
Stilius Trumpai
Motivity Tipas Skaitmeninis
Sieninis Laikrodis Tipas Kita
Svoris 0.0g
Formos Aikštė
Derinys Atskiria
Modelio Numeris Sieninis Laikrodis
Tipas Sieninis Laikrodis

Parašyti atsiliepimą

Gegutė Laikrodis Kambarį Sieninis Laikrodis Iš Naujo Paukščių Gegutė Žadintuvas Žiūrėti Trumpa Šiuolaikinių Namų Dekoracijas, Dienos Metu Žadintuvas

Gegutė Laikrodis Kambarį Sieninis Laikrodis Iš Naujo Paukščių Gegutė Žadintuvas Žiūrėti Trumpa Šiuolaikinių Namų Dekoracijas, Dienos Metu Žadintuvas

Gegutė Laikrodis Kambarį Sieninis Laikrodis Iš Naujo Paukščių Gegutė Žadintuvas Žiūrėti Trumpa Šiuolaikinių Namų Dekoracijas, Dienos Metu Žadintuvas Paprasta Šiuolaikinės Gegutė Laikrodis Gegutė Laikrodis Sieninis Laikrodis Chiming Laikrodis ❥(^_-) Produkto Aprašymas ❥(^_-) Kulka

Panašūs produktai: