PPT Taktinis Juodos RUDOS, Žalios Spalvos Baterijos Laikymo Kabančių diržų Airsoft Lauko Sporto Medžioklės gs33-0218

PPT Taktinis Juodos RUDOS, Žalios Spalvos Baterijos Laikymo Kabančių diržų Airsoft Lauko Sporto Medžioklės gs33-0218

Nauja prekė

€4.71

€5.23

-9%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Naujas Atvykimo Juoda Spalva Multifuntion Baterijos Laikymo Lauko Sporto gs33-0218

Produkto Aprašymas

Jis apsaugo baterijas ir kitų kritinių įrankių, laikydami ją prieinamą ir organizuotas.Integruota austinio diržo apkaba leidžia prieiti prie jo turinio, be jį pašalinti, arba galite greitai nuimkite jį geriau valdyti.

Jis lengvai prisitvirtina prie M. O. L. L. E., austiniai diržai ir dirželiai, ir funkcijos virvelę kilpos abiejuose galuose, dėl daugiau tvirtinimo funkcijos.It features plonas vertikalaus profilio, kuri naudoja mažiau, nei 1 M. O. L. L. E. austinio diržo, kolonėlės, suteikia jums daugiau galimybių už kitus įrankius, įskaitant pirmosios pagalbos vaistinėlės, šaudmenys, ir įrankius.

Tai šiek tiek mažėja skersmuo gali išlaikyti CR123 baterijų apačioje, Jis saugus net ir tada, kai Ji yra apverstas.Tiesiog išspauskite pusės vamzdžio išleisti CR-123s viduryje arba apačioje Ji.

Jis atsparus vandeniui, dulkėms, patvarus išorinis saugo jūsų essentials saugi ir prieinama, palaikymo, jūs esate pasirengęs už viską, kas jam ateina savo kelią.

Tai galima laikyti:

• Trys CR123 baterijų

• Keturios AAA baterijos

• Dvi AA baterijos

• Mažas išgyvenimo įrankius, pavyzdžiui, rungtynes, kabliukai ir linijos, šviesos stick, jodo tablečių, kompasas, ir lūpų balzamas

• Pirmosios pagalbos įrankius, įskaitant hemostatic krešėjimo veiksnių, pincetai, ir tvarsčių

• Eksploatacinių medžiagų*, tokių kaip vaistai, kava pakeliuose, elektrolitų milteliai, saldainiai

• Avarinis pinigų ir Flash Drive

• Cigarų/Cigaretės/kramtomasis tabakas

*Jei jūs planuojate saugoti eksploatacinių medžiagų (vaistų, užkandžiai) į Jį, nuplaukite jį kruopščiai ir apsvarstyti, naudojant maisto saugus plastikinis maišelis.Mėgintuvėlyje arba butelyje šepetys gali būti naudojamas valyti.Jis yra pagamintas su maisto saugus thermoformed plastiko.

Jei norite pirkti daugiau taktinių elementų, jūs galite spustelėti žemiau pateiktą sąrašą:

Laivybos Dėl laivybos Taisyklių: VISI Ličio Baterijos Bus Pašalinti Prieš Laivą.Prekės bus išsiunčiami per 48 valandas nuo gautų patikrinti mokėjimo ir parodė, "Baigtas" statusą.Mes paprastai laivas, jungtinė karalystė,JAV,Australija epacket paslaugos.kitų šalių bus laivas, kurį Kinija Paštu, Oro Paštu.Epacket paslaugos(7~15working dienas);Kinija Paštu, Oro Paštu(20-40 darbo dienas) (gavimo laikas gali skirtis dėl muitinio įforminimo metu įvairiose šalyse).Mes nėra atsakinga už bet kokių vartotojo mokesčių, jeigu taikoma, kai šalį.(Siunčiame tarptautinių siuntinių, mokesčių retai atsitiko kai kuriose šalyse) pristatymo tvarka, išskyrus mūsų valstybės Šventė.Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų.jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.mes bus atsakingas už bet kokią žalą ar nuostolius, patirtus laivybos procesą.

Mokėjimo Visos išmokos turėtų būti baigtos per savaitę po konkurso.Jei jums reikia daugiau laiko, prašome pranešti mums būsimasis laikas jūsų mokėjimą

Susisiekite su mumis, Mes dirbame 5 dienas (i-EGLĖS 8:30 AM-6:00 PM EST ) per savaitę.Prašome siųsti el. paštu tiesiogiai.Atsiliepimų forumas nėra vieta, kur palikti mums pranešimą.

Grąža Grąža yra leidžiamos, Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, o turi būti inicijuotas pirkėjas per 30 dienų nuo pristatymo dienos.Siekiant gauti grąžinamąją išmoką jūsų grąžinamos prekės turi būti originalioje neatidaryta mėtų sąlyga, kaip išsiųstas, su visa pakuote, instrukcijos ir dokumentacija nepaliestas ir nepakeistas.Straipsniai pašalinti iš savo "krepšeliai-pack" ekranas pakuotės nėra grąžinami.Pirkėjas turi mokėti grąžinimas prekių.

Grįžtamąjį ryšį Mes Siekiame, kad kiekvienas pirkimas turi būti penkių žvaigždučių vertinta viena.Prašome leiskite mums žinoti, kaip mes galime padaryti tavo penkių žvaigždučių vertinta viena per daug!Mūsų tikslas padaryti taip, kad kiekvienas klientas būtų 100% patenkintas savo užsakymą.Gavę jūsų užsakymą imtis minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų ne www.agroinn.lt.Prašome ne tiesiog palikti neutralią/neigiamą atsiliepimą, jei jūs turėjote problemų su elementą.Jei jūsų netenkina, prašome leiskite mums žinoti, prieš išvykstant atsiliepimų.Prašome siųsti mums pranešimą per Trademanager ir leiskite mums žinoti, kaip mes galime uždirbti savo pasitenkinimą!Prašome žinoti, kad jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždučių reitingą, dėl www.agroinn.lt yra labai svarbus mums.Penkių žvaigždučių vertinimo sistema, kad www.agroinn.lt, pradėtas yra taip pat svarbu, kad ir toliau mūsų verslo sėkmė.

Žymos: airsoft, airsoft metal, acetech motoroleris, ruda peilis, airsoft fotoaparatas, ppt red dot, airsoft slopinantys, airsoft pistoletas, l96, kryžiaus m4.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Baterijos Laikymo
Modelio Numeris gs33-0218
Prekės Pavadinimas CANIS LATRANS

Parašyti atsiliepimą

PPT Taktinis Juodos RUDOS, Žalios Spalvos Baterijos Laikymo Kabančių diržų Airsoft Lauko Sporto Medžioklės gs33-0218

PPT Taktinis Juodos RUDOS, Žalios Spalvos Baterijos Laikymo Kabančių diržų Airsoft Lauko Sporto Medžioklės gs33-0218

Naujas Atvykimo Juoda Spalva Multifuntion Baterijos Laikymo Lauko Sporto gs33-0218 Produkto Aprašymas Jis apsaugo baterijas ir kitų kritinių įrankių, laikydami ją prieinamą ir organizuotas.Integruota austinio diržo apkaba leidžia prieiti prie jo turinio, be jį pašalinti, arba galite greitai nuimkite

Panašūs produktai: