"Logitech" K380 Multi-Prietaiso "Bluetooth" Belaidė Klaviatūra Linija Draugais Pink, Black Multi-Spalvų "Windows", "MacOS " Android", "IOS", "Chrome" OS

"Logitech" K380 Multi-Prietaiso "Bluetooth" Belaidė Klaviatūra Linija Draugais Pink, Black Multi-Spalvų "Windows", "MacOS " Android", "IOS", "Chrome" OS

Nauja prekė

€17.49

€31.79

-44%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

PAGRINDINĖS SAVYBĖS

TIPO NIEKO

Mėgautis komfortą ir patogumą darbalaukio rašyti savo išmanųjį telefoną ir planšetinį kompiuterį su šiuo mobiliojo ryšio klaviatūra.

K380 Multi-Prietaisas yra belaidė klaviatūra, kuri prisijungia prie allBluetooth ® bevielio ryšio prietaisus, kurie palaiko išorinę klaviatūrą.

- Bluetoothwireless

- Multi-platform/cross-platform

- Windows®", "Mac"® , "Chrome OS"™ , " Android™", "iOS" ®

IMTIS TIPO STILIUS

Imtis šio kompaktiškas, lengvas,Bluetoothkeyboard bet kur jūsų namuose.Tipo kur jums patinka, bet kuriame suderinamame kompiuteryje, telefone ar planšetiniame kompiuteryje.

EASY-SWITCH

Prijungti iki trijų prietaisų vienu metu, pavyzdžiui, "Windows" kompiuterių, "iPhone ®" ir "Android" planšetinį kompiuterį.Tiesiog palieskite mygtuką, norėdami pradėti rašyti kitą įrenginį.

PAŽĮSTAMAS IŠDĖSTYMAS

K380 Multi-Prietaisas atpažįsta kiekvieną įrenginį ir automatiškai žemėlapiai raktus duoti jums pažįstamas išdėstymas mėgstamos nuorodos.

Pagal aptikti jūsų prietaiso, pavyzdžiui, Apple ® "arba" Windows kompiuteryje—tai universali klaviatūra atsiųs teisingą raktą kodus.

2 METŲ BATERIJA

Į K380 Multi-Prietaisas gauna ilgą gyvenimą iš dviejų AAA šarminės baterijos, kurie ateina iš anksto įdiegta.Jūs galite net pamiršti, klaviatūra naudoja baterijas.

Klaviatūros baterijos veikimo laikas apskaičiuojamas remiantis maždaug dviejų milijonų klavišų per metus "office" aplinkoje.Vartotojo patirtis gali skirtis.

MATMENYS

Aukštis: 4.9 (124 mm)

Plotis: 10.9 į (279 mm)

Gylis: 0.6 į (16mm), įskaitant kojų

Svoris: 14.92 oz (423 g), įskaitant batterie SISTEMOS REIKALAVIMAI

Belaidžio "Bluetooth" ryšio kompiuterių ar kitų prietaisų, kurie palaiko išorinę klaviatūrą (HID profilį).Norėdami gauti daugiau informacijos, kreipkitės į įrenginio gamintoją.

PC: "Windows ® 7", "Windows 8", " Windows 10 ar vėliau

"Mac": "Mac OS ® 10.10 ar vėliau

"Chrome" OS ™

"Android ™" planšetiniame kompiuteryje ar išmaniajame telefone: "Android 3.2" arba naujesnė.

"iPad ®" arba " iPhone®": iOS ® 5 ar vėliau

"Apple TV ® 2 arba 3 generatio

Interneto ryšį (už neprivaloma programinė įranga atsisiųsti TECHNINĖS SPECIFIKACIJOS

Ryšio Tipas:BluetoothClassic (3.0)

Belaidžio Diapazonas: 10 m-1

1 Belaidžio spektrą, gali kisti dėl aplinkos apsaugos ir skaičiavimo sąlygos Programinės įrangos Palaikymas:

"Logitech" Funkcijos " Windows (Windows 7, Windows 8, Windows 10 arba vėliau)

"Logitech" Funkcijos, skirtą " Mac "(OS X 10.8 " arba naujesnė versija)

"Logitech Flow

Baterijos: 2 x AAA

Baterijos veikimo laikas: 24 mėnesiai

Indikatoriaus Lemputės (LED): Akumuliatoriaus LED, Led 3Bluetoothchannel

Specialieji Klavišai: spartieji Klavišai (pagrindinis", "Atgal", "App-jungiklis, Kontekstinį Meniu)," Easy-Switch ™

Prisijungti / Galia: On/Off Jungiklis

1. Visi produktai buvo siuntimas pirminės pakuotės dėžutė.

2. Prašome laikyti originalioje pakuotėje, kuri yra viena iš kvalifikacijos reikia kreiptis dėl garantinio aptarnavimo.

3. Perskaitykite vadovą prieš pradėdami jį naudoti ir atminkite, kad imtis savo reikmenys.

1. Mes teikiame nemokama priežiūra visiems produkto 1-12 mėnesių.

2. Jei elementas, turi visus kokybės problema (ne Dirbtinai pažeista), kai gavote, prašome susisiekti su mumis, ir pateikti įrodymus, vaizdo, mes siūlome nemokamą, techninės paslaugos jums internetu.Mes taip pat priimame visas grąžinti arba pakeisti prekę mums per ją gavote 3 dienas.Mes priimame tik grąžinti prekę mums per oro paštu.Nepamirškite siųsti sekimo numerį, jav ir parašykite užsakymo numerį, pakuotėje.

3. Mokesčiai už siuntimą atgal į mus bus apie klientas, mes kompensuos tai mūsų nemokamai kuponus.

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. Kainos punktas nebuvo įtrauktas visus importo mokesčius ir muitų mokesčių.Jūs galite paklausti apie juos iš savo vietos muitinės.Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės, Importo muitus, mokesčius ar kitas muitinės mokesčius.

2. Mes siųsti elementą, per www.agroinn.lt oficialus pristatymas apie www.agroinn.lt standarto arba premium pristatymas.Jei jūsų šalies gali ne parama, mes galime pasirinkti kitų oro paštu.

3. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas įprastu laiku.

4. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

1. Jūsų atsiliepimai yra labiausiai svarbus mums, nes ji gali padėti mums pagerinti produktų ir paslaugų kokybę.

2. Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą, 5 žvaigždučių reitingą ir dalintis savo nuotraukomis su mumis.

3. Jei turite klausimų apie mūsų prekę ar paslaugą, prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą mums.Galite skųstis problemą ir pateikti mums pasiūlymų.Mes bus atsakyta per 24 valandas ir stengiamės, kad būtų išspręsta problema.Mes suteiksime nemokamai counpon dėkojame už jūsų pagalbą.Neigiamas grįžtamasis ryšys gali ne padėti mums tobulinti.

1. Jei turite sugedusį prekes, jūs norite grąžinti ar nuolaida.Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai jums priimti siuntą.Visos grįžti prekės turi būti grąžinamos su savo originali pakuotė ir priedai.Klientas yra atsakingas už laivybos mokesčiai už grąžintas prekes.

2. Mes grąžinsime pinigus jums, kai mes gauti grąžintas prekes.Arba pakeisti prekes jums.

3. Kažkada oro paštu praleisti kai kurios pašto, mes grąžinsime kainos ir laivybos mokestis, kai jūs negalite gauti savo prekes.

Žymos: Klaviatūra, klaviatūros mechan, belaidė klaviatūra, "bluetooth" auksas, lqs žaidimų pelės, audinys rožinės spalvos, android tablet, pelė razer, "logitech" pelės, keycap pbt.

Charakteristikos

Riešo Parama No
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas "logitech"
3 funkcija "logitech" klaviatūra
Veikimo Stilius Mechaninė
2 funkcija "logitech" k380
Prašymas Tabletės
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Dydis 279x124x16mm/11.0x4.88x0.63"
"Logitech" Modelis K380
Pilno Dydžio klaviatūra Taip
Funkcija 1 Ultra Mini Išjungti
Funkcija 5 Belaidė Klaviatūra
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Slim
Tipas Belaidžio "Bluetooth" Ryšio
Sertifikavimo NĖRA
Funkcija 6 ipad klaviatūra
Kalbos lietuvių
4 funkcija bluetooth klaviatūra
Klaviatūra Standard 78 Klavišai
Modelio Numeris K380 multi prietaiso "Bluetooth" Klaviatūros

Parašyti atsiliepimą

"Logitech" K380 Multi-Prietaiso "Bluetooth" Belaidė Klaviatūra Linija Draugais Pink, Black Multi-Spalvų "Windows", "MacOS " Android", "IOS", "Chrome" OS

PAGRINDINĖS SAVYBĖS TIPO NIEKO Mėgautis komfortą ir patogumą darbalaukio rašyti savo išmanųjį telefoną ir planšetinį kompiuterį su šiuo mobiliojo ryšio klaviatūra. K380 Multi-Prietaisas yra belaidė klaviatūra, kuri prisijungia prie allBluetooth ® bevielio ryšio prietaisus, kurie

Panašūs produktai: